top of page
  • Фото автораАдміністратор

День бібліографії. Храми театрального мистецтва



Шановні читачі!

27 березня в усьому світі відзначався Міжнародний день театру. До цієї дати ми підготували декілька цікавих матеріалів з історії Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна, з якими вже знайомили вас на сторінках "Цитатника бібліографів" та у соціальній мережі Фейсбук.

28 березня у бібліотеці відбувся День бібліографії "Храми театрального мистецтва", підготовлений бібліотекарями відділу літератури з мистецтва і відділу довідково-інформаційної роботи.

Бібліотекар Олена Кузьміна (відділ літератури з мистецтва) розповіла учасникам заходу - учням 9-го класу школи № 26 - про історію виникнення театрального мистецтва у світі, доповнив виступ яскравою презентацією, ознайомила з джерелами книжкової виставки " Театру віддане життя".

Завідувач відділу довідково-інформаційної роботи та маркетингу Клімачова Любов Дмитрівна зупинилася на історії Сумського обласного академічного театру ім. М.С.Щепкіна, його режисерах, акторах (презентація), а також провела тренінг з пошуку джерел театральної тематики в електронному каталозі бібліотеки, БД "Краєзнавство". Присутні дізналися, як за допомогою приєднаних файлів знайти інформацію про акторів

Є. Серебрякову та О. Вертинського, акторську родину Корінних, а також режисерів

І. Равицького, О.Рибчинського, А. Меженіна.

Захід пройшов у дружній, діловій обстановці.

Пропонуємо вам, любі друзі, переглянути фрагменти заходу за допомогою нашого "ВідеоАКЦЕНТУ".







16 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page