top of page
  • Фото автораАдміністратор

Прорив у швидкості читання. Пітер Камп

Зверніть увагу, наші любі читачі! До фонду бібліотеки надійшла цікава книга "Прорив у швидкості читання. Книжка за день - це реальність", автор якої фахівець зі скорочитання Пітер Камп. Він понад 20 років досліджував це питання, створив власну компанію Peter Kump Reading Consultants і давав поради представникам Білого дому, працівникам багатьох корпорацій і приватним особам.

Книга просто знахідка для любителів читання!

Камп Пітер Прорив у швидкості читання. Книжка за день - це реальність/пер з англ. Валерії Глінки.- 2-ге вид. - К.: Наш формат, 2019.- 336 с.


Що може дати вам ця книга?


Ви дізнаєтесь, як читати розумніше й ефективніше...


Ви знатимете, коли читати швидше, а коли - повільніше. Дізнаєтесь про "фокуси" хороших читачів...


Вас шокуватиме те, наскільки швидко ви зможете поглинати інформацію.


Ви дізнаєтеся секрети письменників, які відкриють вам очі на письменницькі шаблони, що, своєю чергою, дасть вам змогу навчитися читати ще швидше.

Ви також дізнаєтесь про різні способи читання - так, їх більше, аніж той один, який ви знаєте.


Чотири розділи присвячені тому, як навчитися читати, як це робити краще і швидше, використовуючи нові методи, які допомогли учням і студентам отримати найкращі оцінки за половину часу, який витрачали інші.


Якщо ви навчитеся читати газети "миттєво", то зможете читати більш ніж одну на день або два журнали на тиждень.


Пітер Камп розповідає читачам свою історію про те, як він прийшов до скорочитання. Побачивши рекламу по телевізору, в якій хлопець водив пальцем по сторінках і читав тисячі слів за хвилину, Камп записався на останнє місце на курсі "Вдосконалення навичок читання" від Евеліни Вуд. Вже за кілька тижнів даний неймовірний курс допоміг Пітеру Кампу читати більш ніж уп'ятеро швидше.

Пізніше Камп поставив собі мету знайти спосіб, який би дав людям можливість самотужки опановувати ці техніки скорочитання, він хотів зробити їх доступними для сотень тисяч людей, хто не може дозволити собі дорогі курси.


"Прорив у швидкості читання" - книга, яка представляє абсолютно нову техніку самонавчання із завданнями та вправами. Тут ви знайдете всі теорії та техніки, яких навчають на найкращих курсах зі скорочитання, а також нові способи, які автор розвинув сам у процесі роботи...



Книга містить 36 розділів з практичними завданнями.

Звичайно, щоб читати швидше, потрібно виконувати всі вправи, завдання, які пропонує автор, тренуватися і робити це регулярно!

Спробуйте!!!!

Книга спрацює тільки тоді, коли ви самі будете сумлінно працювати!

78 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page